ing. Peter van Herwaarden BBA MSc EMIA RO

Peter, partner bij Orange Oaks, ondersteunt cliënten als adviseur op het snijvlak van risicomanagement, business continuity management en verandertrajecten. De laatste 10 jaar heeft hij middelgrote en multinationale organisaties in de financiële sector en de industrie ondersteund met het implementeren van integraal risicomanagement inclusief business continuity management. Door het grote aantal gevarieerde implementaties heeft hij zich een breed scala van implementatie- en verandertechnieken eigen gemaakt die effectief en tevens proportioneel zijn voor omvang en type van de organisatie van de klant.

Peter rondde succesvol een basisopleiding af tot ingenieur in de informatietechnologie/ general management. In de 2de helft van zijn loopbaan schoolde hij zich bij via de post-doctorale opleiding Operational/ Internal audit aan de Uva. Hij staat ingeschreven als register operationeel auditor (RO).

Een groot deel van zijn ervaring in risicomanagement heeft Peter opgedaan bij een Ernst & Young adviesgroep gespecialiseerd in risicomanagement. In zijn loopbaan vervulde hij rollen als stuurgroep lid, programma manager voor teams tot 45 professionals en in een onafhankelijke kwaliteitsrol. Daarnaast heeft Peter een zeer uitgebreide praktische ervaring met de veranderkundige kant van dit soort implementaties.

Click to access the login or register cheese