Mensen

Orange Oaks bestaat uit ervaren adviseurs. Allemaal hebben ze een big-4 achtergrond of hebben ze gewerkt bij de marktleiders in hun branche. Iedereen onderhoudt zijn kennis of breidt hem verder uit met Permanente Educatie (PE) en/of andere opleidingen.

Zonder uitzondering zijn het mensen met een passie voor hun klant en voor hun vak. Voor iedere klant en iedere opdracht stelt Orange Oaks een team samen met de juiste combinatie van kennis, expertise en persoonlijkheden, om het beste resultaat voor de klant te realiseren.

Orange Oaks heeft een vlakke en zeer krachtige samenwerkingsstructuur die “intrapreneurship” voorop stelt. Daardoor krijgen klanten bij ons niet alleen de beschikking over individuele professionals, maar een volledig ‘kennisteam’ dat achter de professional staat. Zie 1+1=3 voor meer details.

Ons management team draagt zorg voor een optimale samenwerkingscultuur, kennisdeling, kwaliteitssysteem en interactieve technologieën zoals virtuele teamrooms, e.d. Het management team faciliteert tevens de periodieke marktverkenning van trends en vraagstukken die klanten bezighouden en de ontwikkeling van de lange termijn strategie.

Click to access the login or register cheese