Werken met

De adviseurs van Orange Oaks hebben ruime ervaring bij grote bedrijven in binnen- en buitenland. Een greep uit die bedrijven ziet u hiernaast. Alle leden van het team hebben relevante vakkennis, zijn mensgericht en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Wat klanten over ons zeggen:

  • Klanten zijn erg tevreden over ons werk: “Ik zou jullie een 9 geven in een schaal van 1 tot 10 en zal jullie van harte aanbevelen”.
  • Onze klanten vinden ons prettig om mee samen te werken: “Jullie hebben een uitstekende mensgerichte aanpak. Jullie weten de klik te vinden met MT-leden, maar ook met mensen op de werkvloer.”
  • “Jullie zijn duidelijk in werkzaamheden en beloning, geen verassingen achteraf. De mensen die komen praten over de offerte doen ook zelf de opdracht, ook bij herhaling.”
  • “Wat ik prettig vind aan jullie aanpak is dat jullie durven te zeggen waar het op staat. Orange Oaks mensen hebben ook aantoonbare ervaring in de specifieke bedrijfstak en weten dus waar het in ons bedrijf over gaat.”

Werken als professional voor Orange Oaks

Behalve dat u met Orange Oaks werkt, kunt u natuurlijk ook voor Orange Oaks werken.

Orange Oaks werkt regelmatig met professionals samen in opdrachten. We doen dit op verschillende manieren. Alle ZZP-ers met wie wij werken zijn ondernemende professionals die onze waarden delen. Met hun energie weten ze het enthousiasme en creativiteit in de organisatie van de klant optimaal te benutten. Ze zijn betrouwbaar en degelijk en door hun expertise. Ze zijn communicatief sterk, vakinhoudelijk ijzersterk, werken zelfstandig en weten hoe je mensen in beweging kunt krijgen.

Ben je ZZP-er, herken je jezelf in onze waarden en ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken, bel of  mail ons. We maken graag persoonlijk kennis met je.

Click to access the login or register cheese