Clarian van Herwaarden RCP

Clarian is van alle markten thuis. Ze heeft meer dan 20 jaar werkervaring in lijnfuncties en als management adviseur. Vooral in projecten op het gebied van Veranderkunde, CRM en Strategie voelt Clarian zich als een vis in het water. Ze heeft nationale- en internationale ervaring in verschillende bedrijven waaronder: Coca-Cola, Albert Heijn, Douwe Egberts, Unilever, KPN, Nokia, Philips, Ricoh, Technische Unie, Omron, Corus en Capgemini.

Op vlak van Veranderkunde begeleidt ze organisatie- en cultuurveranderingtrajecten, waarbij ze tevens managers, directieleden en managementteams van (internationale) bedrijven coacht.

Daarnaast is het helpen van bedrijven om meer klantgericht te werken voor Clarian een 2de natuur. Op dat vlak is ze deskundig en zeer ervaren in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde CRM strategie├źn en nieuwe organisatie-imago’s.

Ook is ze een coachend projectleider en weet mensen te enthousiasmeren. Ze is resultaatgericht, maar ook flexibel. Ze slaat de brug tussen organisatieonderdelen. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen en is altijd op zoek naar zichtbare effecten en/of tastbare resultaten. Ze is erg goed in het zich snel eigen maken van verschillende organisaties. Vanuit de overtuiging dat de mensen het verschil maken is ze altijd bezig met het ontwikkelen van talenten.

Click to access the login or register cheese