Orangeoaks.biz Knowledge Center

25 augustus 2019: vanwege de veranderende behoefte bij klanten heeft Orange Oaks besloten om het Knowledge Cneter orangeoaks.biz offline te halen. Als u concrete vragen of behoefte heeft voor templates op vlak van risk management, internal audit, IT risk, informatiebeveiliging, CRM, neem dan contact op via email .

Een heel nieuw concept van Orange Oaks: orangeoaks.biz. Via dit Knowledge Center bieden we onze advieskennis aan via praktische doe-het-zelf tools, templates, stappenplannen, handleidingen, presentaties e.d. op de diverse vakgebieden waarin we ook onze klanten persoonlijk adviseren. oo.biz

We zijn er namelijk van overtuigd dat veel bedrijven in toenemende mate in staat zijn om veel werk zelf te kunnen soms met een beetje hulp van een template, stappenplan of een doe-het-zelf tool. Het zijn methoden en technieken die onze consultants zelf ook gebruiken bij klanten. Dit maakt dat de documenten veel concreter zijn dan de gratis, via bijvoorbeeld Google, verkrijgbare modellen en specifieker dan in een boek.

Ga eens kijken bij orangeoaks.biz en laat ons weten uw mening weten.